Faceți căutări pe acest blog

luni, 28 mai 2012

Toți copii au dreptul la educație

          Ce frumos ar fi ca toți copii să se poată bucura de educație! Ce frumos ar fi ca toți copii să socializeze cu alți copii indiferent de abilități sau dizabilități!

          Ce frumos este că toate aceste lucruri se pot întâmpla prin intermediul educației nonformale prin artă. Educaţia nonformală, îşi are începuturile încă din timpul fondării educaţiei. O caracteristică nou apărută la acest tip de educaţie, este rolul de mijlocitor pentru cei care nu au acces la educaţia formală, și anume cei: săraci, retraşi, analfabeţi, persoane cu handicap. Acest tip de educație, ajută copii să se integreze mai ușor în societate, îi ajută pe cei cu dizabilități să se exprime și sa-și dezvolte capacitățile mentale, motrice, etc.

          Fundația Umanitară Theo, filiala Galați își dorește să inițieze un program de activități stimulative și terapeutice folosind tehnici de lucru prin Muzică, Artă Vizuală, Dramă, Mișcare și Joc. Acest program se va adresa tuturor copiilor indiferent de situația lor  fizica, psihica, socială.    

Contăm pe sprijinul  dumneavoastră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu